"Ik loop al jaren rond met nek en rugpijn. Al na de eerste hijama behandeling merkte ik verlichting."

Rachid

 

"Al jaren last van een te hoge histaminegehalte waardoor ik elke dag jeuk heb, erg vervelend maar niks hielp. Uiteindelijk Hirudotherapie ondergaan en na 2 behandelingen van mijn jeuk af! Lena is erg kundig en weet wat zij doet"

Esra

 

"Bij Hijama & Cupping Clinic Breda voel ik mij gehoord, begrepen en voel ik mij niet als een nummertje. Ze nemen goed te tijd en geven goede adviezen mee. De behandelingen zijn erg fijn en ben daarom een vaste klant."

Amal

"Hygiënisch, deskundig en netjes. Al jaren vaste klant!"

Muna

 

"Fijne behandelingen en gezonde en natuurlijke producten van hoge kwaliteit"

Lisa

 

"Na mijn heftige bevalling is mijn lichaam niet meer de oude geworden. Ik had gehoord over hijama en had goede verhalen gehoord over Hijama & Cupping Clinic Breda. Na de eerste behandeling voelde ik een last van mij af vallen, ook kwamen er wat emoties vrij, wat een opluchting. Lena had goed de tijd voor mij genomen en had een goed luisterend oor. Ik had voor de hijama behandeling ook extra cupping massage genomen, voelde erg ontspannend en fijn aan. Ik raad Hijama & Cupping Clinic 100% aan!.

Fatima

 

"Na mijn auto ongeluk kon ik mijn arm niet meer goed omhoog krijgen, er zat echt een blokkade. Na een paar behandelingen is mijn klacht voor 80% verbeterd."

Natascha

 

 

"Ik heb veel last van mijn rughernia, aan een operatie zitten te veel risico's en die wil ik niet nemen. Ik probeer elke maand hijama te ondergaan. Klachten zijn niet 100% weg, maar het verlicht de pijn waardoor ik met mijn hernia kan leven".

Mufte

 

 

"Al jaren last van hormonale problemen, artsen konden niks vinden. D.m.v. Hirudotherapie ben ik van mijn klachten af". 

Soraya

 

 

"Na jaren bij de fysio gelopen te hebben was ik nog steeds niet af van mijn rug, schouder en nekpijn. Ik ben vervolgens naar Hijama & Cupping Clinic Breda gegaan. Er werd goed de tijd voor mij genomen, ik voelde mij geen nummer en er hangt een fijne rust in de praktijk. Al na de eerste behandeling merkte ik verschil en blijf om de zoveel tijd langskomen voor een behandeling."

Rachid

 

 

"Ik heb al jaren last van migraine. Ik had al veel uitgeprobeerd maar nog geen hijama. Uiteindelijk bij Hijama & Cupping Clinic Breda ondergaan. Ik had na de behandeling een paar maanden geen last meer van migraine! Om de paar weken kom ik langs voor een behandeling, ik wordt altijd goed geholpen."

Marco

 

 

"Ik had uit het niets pijn in mijn voet die niet te verklaren was. Bij Hijama & Cupping Clinic Breda hadden ze mijn voet behandeld. Ik kon het zelf niet geloven, maar de pijn in mijn voet was compleet weg na 1 behandeling! Erg tevreden en alles is hygiënisch."

Nora

 

"Al vanaf jongs af aan heb ik een fistel op mijn lichaam die om de zoveel maanden infectie veroorzaakt. Na meerdere antibiotica kuren en 2 operaties was de klacht niet geholpen. Ik kwam voor een hijama behandeling maar werd geadviseerd om een Hirudo(bloedzuiger) therapie te ondergaan. Dit heb ik gedaan. Mijn littekenwond is al een stuk zachter en de ontstekingen zijn onder controle. Ik dien nog een paar behandelingen te ondergaan voor een beter resultaat. Voel mij altijd fijn en begrepen bij Hijama & Cupping Clinic Breda."

Karima