Ons adres is: Hooilaan 1, 4816EM Breda

De praktijk bevind zich in het gebouw FlexOffiZ

Aanmelden via het scherm is niet nodig, u kunt rustig plaats nemen onder bij de ingang ga a.u.b. niet door het gebouw lopen! Het gebouw is erg groot en onze ruimte kunt u niet zomaar vinden.
Het kan voorkomen dat wij met 10 minuten kunnen uitlopen, zodra wij klaar zijn komen wij u halen.

 

 

Praktijk gebouw

 

Hijama cups kopen cupping cups kopen nederland belgie hijama breda

Ingang parkeerplaats

 

Parkeerplaats

 

Ingang

 

Hijama cups kopen cupping cups kopen nederland belgie hijama breda

Wegens veiligheid sluit de poort vanaf 18:00 uur en op zondag heel de dag.
Als u voor een gesloten poort staat dient u een whatsapp bericht naar ons te sturen.

 

Openingstijden
Maandag:
 Gesloten

Dinsdag: Op afspraak
Woensdag: Op afspraak
Donderdag: Op afspraak
Vrijdag: Op afspraak
Zaterdag: Op afspraak
Zondag: Op afspraak

 

Maak een afspraak

Zodra u de vragenlijsten ontvangt, dient u ze binnen 24 uur terug te sturen sturen. Als dit niet gebeurd dan kan de afspraak komen te vervallen.
Na het maken van de afspraak worden de vragenlijsten en akkoordverklaringen binnen 24 uur verstuurd via de e-mail. Het kan zijn dat de e-mail in uw spam (ongewenst) postvak terecht komt, dit a.u.b. goed controleren.

 

Meer info over hoeveel cups er gebruikt worden en andere vragen over de behandelingen zie: behandelingen en prijslijst

 

 

Bij annulering 48 uur voor de behandeling worden er geen kosten in rekening gebracht, alleen als er een afspraak op een Sunnah dag is gemaakt, dan wordt 50% van het bedrag in rekening gebracht.
Bij annuleringen 24 uur voor de behandeling wordt het volledige bedrag van de behandeling in rekening gebracht. Indien de cliënt zonder iets te laten weten niet naar de afspraak komt opdagen, zullen de volledige kosten van de behandeling in rekening worden gebracht.

 

ContactformulierBij Hijama & Cupping Clinic Breda wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt zodat u en anderen niet onnodig moeten wachten. U kunt middels het contactformulier, e-mail en whatsapp met ons contact opnemen. 

E-mail: info@hijamacuppingclinic.nl
Wij proberen om de e-mails binnen 3 werkdagen te beantwoorden.

Telefoonnummer: Wij willen dat iedereen onze werkwijze respecteert de mannen contacteren de mannen en vrouwen de vrouwen. 

Vrouwen: wegens drukte telefonisch niet bereikbaar alleen via whatsapp, berichten worden binnen 1-2 werkdagen beantwoord.  +31 616914484

Mannen: telefonisch op werkdagen na 17:00 uur bereikbaar. Whatsappberichten worden binnen 1-2 dagen beantwoord. +31 641279402