HIJAMA CUPS OP VOORRAAD!

hijama wetcupping hijama cups kopen bonesetting bloedzuigertherapie hirudotherapie massage cupping lichaamspakking  magnesium aloe vera hadiths breda noord-brabant gezichtscupping

Mijn naam is Lena en ik ben een Alternatieve Therapeut gevestigd in Breda.
In 2015 heb ik succesvol met diploma behaald als Medisch Microbiologisch Analist en ben ik gelijk aan het werk gegaan in het ziekenhuis.
Door mijn interesse in andere mogelijkheden om gezondheid en welzijn te bevorderen, kwam ik uiteindelijk in aanraking met de Chinese geneeskunde. Ik heb meerdere opleidingen succesvol afgerond binnen Hijama, Bonesetting, Hirudotherapie (bloedzuigertherapie), Chi Nei Tsang (orgaanmassage) en Orthomoleculaire geneeskunde. 

Niet voor iedereen werkt dezelfde behandelmethode en daarom blijven wij ons verder ontwikkelen. Ook verkopen wij verschillende gezondheidsproducten zoals Vitaminen en Mineralen op onze webshop Pure Roots.

Tevens zijn wij ook groothandel voor Hijama/ Cupping materialen. Wij merkten dat de meeste Hijama Cupping materialen op de markt niet voldeden aan onze eisen en gingen wij opzoek om hier verandering in te brengen.

Wij hebben inmiddels hoogwaardige producten op de markt gebracht van hoge kwaliteit waar wij volledig achter staan. Wij willen elke therapeut de  beste materialen leveren voor de beste behandeling.

 

 

hijama wetcupping hijama cups kopen bloedzuiger hirudotherapie massage cupping lichaamspakking  magnesium aloe vera hadiths breda noord-brabant gezichtscupping

Naast mijn werkzaamheden ben ik ook 3 dagen per week werkzaam als Medisch Microbiologisch Analist. Ik werk in een laboratorium waar ik lichaamsmaterialen onderzoek op bacteriën, gisten/schimmels, parasieten en virussen.

Hygiëne en de tijd nemen voor de patiënt staat bij mij voorop en daarom wordt er volgens de RIVM richtlijnen gewerkt.
Zelf vind ik erg belangrijk om naar de oorzaak van de klacht(en) te kijken, het lichaam als één geheel te zien en ook een behandel adviezen mee te geven.