HIJAMA CUPS OP VOORRAAD WWW.HIJAMATOOLS.NL

Deze cupping massage heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels (lederhuid en onderhuidsbindweefsel). Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Een gezichtsmassage is een geweldige manier om de dagelijkse stress te verminderen en het kan helpen om weer een gezonde jeugdige huid te krijgen.

Deze behandeling levert goede resultaten op mede door zijn subtiele kracht. Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte wekt de massage het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen op, het maakt verklevingen los, lift het bindweefsel en brengt de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid. Het is een veelzijdige methode,  die ervoor zorgt dat het lichaam zichzelf ontgift.

Het gezicht wordt eerst heerlijk gemasseerd met speciale siliconen cups. Vervolgens wordt de huid schoongemaakt met een gezichtsreiniger. Daarna wordt er een masker aangebracht met natuurlijke ingrediënten en als afsluiter word er een MSM gel en een créme aangebracht.